سیر سیاه در بارداری 2023-12-27
خوردن سیر در بارداری فواید و مضرات سیر برای مادر و جنین کوئیک فیت
اگر این عوارض رخ دهند، بهتر است مصرف سیر را کاهش دهید و یا با پزشک خود مشورت کنید. در هر صورت، بهترین راهنما در مورد مصرف هر گونه غذا یا مکمل در زمان بارداری، مشورت با پزشک یا متخصص تغذیه است. پزشک شما میتواند به شما راهنمایی لازم در ارتباط با این که چگونه سیر را به عنوان یک بخش از رژیم غذایی، با توجه به وضعیت خود مصرف کنید ارائه دهد.
اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید یا قصد انجام عمل جراحی را دارید، توجه به این نکته بسیار مهم است. برای تهیه هر یک از محصولات فوق، میتوانید به فروشگاه اینترنتی پینو بیبی مراجعه کرده و لیست کاملی از محصولات را در سایت مشاهده کنید. مطالب این سایت برای آگاهی شما تدارک دیده شده است و جایگزین مراجعه به متخصص نیست. در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.
سیر یکی از مواد غذایی سالم است که در دوران بارداری نیز میتوان آن را مصرف کرد. اما برخی زنان در دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی به طرز متفاوتی نسبت به مواد غذایی واکنش نشان میدهند. در مواردی، مصرف سیر باعث ایجاد مشکلات گوارشی مانند دل درد، ترشی معده یا سوزش معده میشود. اگر شما در رژیم غذایی خود سیر مصرف میکنید و دل درد یا مشکلات مشابه را تجربه میکنید، مقدار مصرف سیر را کاهش دهید. سیر را به صورت آهسته و خوب بجوید تا احتمال تحریک دستگاه گوارش کمتر شود.
یک مطالعه قدیمی دیگر نشان داد که رژیم غذایی غنی از سبزیجات، میوه ها، آجیل، غلات کامل، روغن نباتی و سیر با کاهش قابل توجهی در زایمان زودرس خود به خودی همراه است (۱۱). چندین مطالعه قدیمی نشان داد که سیر می تواند فشار خون را در افراد مبتلا به فشار خون بالا کاهش دهد (۶، ۷). خوردن سیر با سوزش سر دل و سوء هاضمه در برخی از افراد، به ویژه کسانی که مبتلا به بیماری ریفلاکس معده (GERD) و سندرم روده تحریک پذیر (IBS) هستند، مرتبط است (۲). به این ترتیب، مصرف مکمل های سیر ممکن است خطر خونریزی در حین زایمان را افزایش دهد، به خصوص اگر نیاز به سزارین باشد.
زمان بارداری بدن خانم ها بسیار حساس تر از قبل خواهد شد، ممکن است در زمانی غیر از بارداری خیلی از خوراکی ها و غذاها را بدون روبرو شدن با مشکل مصرف کنند. کاهش کلسترول و خطر بیماریهای قلبیسیر حاوی ترکیب آلیسین است که میتواند سطح کلسترول را متعادل کند و خطر بروز مشکلات قلبی را کاهش دهد. همچنین میتوانید از 0.03 تا 0.12 میلی لیتر روغن سیر بعد از مشورت با متخصص استفاده کنید.
با این حال، تا به امروز، هیچ مطالعه ای به طور خاص در مورد تأثیر رژیم غذایی یا سیر مکمل بر سیستم ایمنی در زنان باردار بررسی نشده است. خوردن سیر می تواند باعث سوزش سر دل و سوء هاضمه در دوران بارداری شود، به خصوص اگر مبتلا به GERD یا IBS هستید. در مقادیر زیاد، می تواند خطر خونریزی را افزایش دهد – به خصوص در حین زایمان یا اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید. سیر با داشتن ترکیبات آنتیباکتریال، یک گزینه عالی برای درمان عفونتها و مشکلات پوستی است. استفاده روزانه از این گیاه میتواند برای شما تاثیرات مثبتی داشته باشد.
در یک مطالعه حیوانی دیگر، محققان به موشها رژیم غذایی پرچرب دادند. موشهایی که سیر سیاه مصرف میکردند، در مقایسه با موشهایی که سیر سیاه نمیخورند، سطح قند خون و انسولین خونشان به میزان قابلتوجهی پایینتر بود. سیر سیاه سیر خامی است که آن را برای چند هفته طی شرایط کنترلشده در رطوبت و دمای بالا (۶۰ تا ۸۷ درجه سانتیگراد) نگهداری میکنند. در نتیجه، حبههای سیر در اثر واکنش میلارد به رنگ قهوهای و سپس سیاه درمیآیند. سیر سیاه در مقایسه با سیر خام معمولی طعم ملایمتر و بافت نرمتری دارد. به همین دلیل، سالها است که از خواص سیر سیاه در طب سنتی هند و چین برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میشود.
این روش در واقع از روشهای خوردن سیر محسوب نمیشود، اما برای بهبود عفونتهای گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندانهای آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. در ابتدا توصیه میکنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. در حالی که سیر در مقادیری که معمولا در غذا استفاده می شود برای اکثر افراد بی خطر است، مصرف مقادیر زیاد – مانند آنچه در مکمل های سیر یافت می شود – می تواند خطر خونریزی را افزایش دهد. در این مقاله ایمنی سیر در دوران بارداری از جمله عوارض و فواید احتمالی مورد بحث قرار می گیرد. سیر به عنوان ماده ضد ریزش مو شناخته شده زیرا ترکیب آلیسین موجود در آن مبتنی بر گوگرد است.
– سیر به خاطر خاصیتی که دارد موجب رقیق شدن خون می شود پس بهتر است خانم های محترم نزدیک زایمان و به هنگام قاعدگی از خوردن آن پرهیز کنند. – سیر به خاطر داشتن آلیسین که شامل گوگرد است از ریزش موها جلوگیری می کند. مواردی که در ادامه ملاحظه می فرمایید بخشی از خواص سیر می باشد که اطلاع از آنها مطمئنا شما را ترغیب به استفاده از این خوردنی پر خاصیت می کند.
سیر، این گیاه کوچک اما قدرتمند، برای دوران حاملگی نیز خواص فراوانی دارد. از کاهش فشار خون تا تقویت سیستم ایمنی، سیر به سلامتی زنان باردار به شکلهای متفاوتی کمک میکند. در این مقاله از چی شی، به بررسی جامع و علمی خواص سیر در بارداری پرداختهایم. سیر سیاه یکی از قدیمیترین و مؤثرترین گیاهان دارویی است که به دلیل خواص بینظیرش برای سلامتی، از گذشته تاکنون مورد توجه قرار گرفته است. اما آیا میدانید سیر سیاه چگونه به بدن شما کمک میکند؟ این ماده طبیعی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، به بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و حتی مبارزه با بیماریهای مزمن کمک میکند. اما نحوه صحیح مصرف آن چیست؟ آیا مصرف بیش از حد سیر سیاه عوارض جانبی دارد؟.
خواص سیر در بارداری به قدری مهم است که بسیاری از خانمها تمایل دارند آن را در برنامه غذاییشان ادامه دهند. ولی نکته اصلی این است که استفاده از سیر باید با دقت و توازن انجام شود. مصرف زیاد سیر میتواند باعث کاهش فشار خون و تأثیر منفی بر جنین شود، به خصوص در سه ماهه دوم و سوم بارداری. پیشنهاد میشود که زنان باردار حداکثر روزانه از دو تا چهار حبه سیر یا عصارهاش بهرهمند شوند.
اما میزان مصرف باید حساب شده باشد و از میل کردن آن به میزان زیاد باید پرهیز کنید. آلیسین موجود در سیر دارای خواص ضد قارچی است، که عفونت های مخمر واژنی مانند کاندیدیازیس مزمن و سندرم حساسیت به مخمر را درمان می کند. با این حال، تحقیقات محدودی در مورد تأثیر سیر بر فشار خون در زنان باردار وجود دارد. در حالی که سیر به طور کلی در دوران بارداری بی خطر است، شواهد محدودی در مورد این موضوع وجود دارد. در برخی از افراد باردار، علائم سوزش سر دل ممکن است با خوردن سیر یا مصرف مکمل های سیر تحریک یا بدتر شود. درست زمانی که بازار داخلی کالاهای مادر و کودک به دلایلی چون تحریم ایران با نقطه ضعف بزرگی مواجه شده بود، ما با تلاش شبانه روزی برند پینو را متولد کردیم.
بیشتر این عوارض ناشی از تأثیر سیر سیاه بر فشار خون، انعقاد خون و سیستم گوارش است. ترکیبات فعال موجود در سیر سیاه مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، اگرچه به بهبود بسیاری از عملکردهای بدن کمک میکنند، اما ممکن است برای برخی افراد باعث تحریک معده، افت فشار خون یا تداخل دارویی شود. خوردن سیر در بارداری میتواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کرده و به مبارزه با بیماریهای مختلف کمک کند. سیر می تواند باکتری های مضر در بدن را محدود کرده و سیستم ایمنی بدن را سالم نگه می دارد. با استفاده از سیر در رژیم غذایی خود، میتوانید با عفونت و سرماخوردگی یا آنفولانزا مقابله کرده و کودک خود را سالم نگه دارید. تاثیر مصرف سیر بر فشارخون در دوران بارداری یک مسئله مورد بحث است و باید درباره آن با مشورت پزشک شود.
سیر نه تنها عفونتها را درمان میکند بلکه سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت میکند. استفاده معتدل از سیر میتواند احتمال ابتلا به بیماریهای مختلف را کاهش دهد. برای مثال، وجود سیر در رژیم غذایی روزانه میتواند از بروز سرماخوردگی پیشگیری کند و به تضمین سلامت جنین کمک میکند. سیر سیاه با وجود خواص بیشمار برای سلامت، در برخی موارد میتواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد، به ویژه زمانی که بیش از حد مصرف شود.
اگر به دنبال یک راهکار طبیعی برای بهبود سلامتی خود هستید، این مطلب میتواند پاسخ بسیاری از سوالات شما باشد. در بیشتر فرهنگها زنان باردار از سیر به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزمره خود استفاده میکنند. مصرف مقدار کم آن در وعدههای غذایی بدون شک مشکلی ایجاد نمیکند اما خوردن مکملهای سیر در این دوران سلامت محسوب نمیشود.
سیر سیاه دکتر بیزبا نصب اپلیکیشن گهواره، میتوانید به صورت هفتگی روند بارداری خود را پیگیری کرده و به اطلاعات تخصصی در مورد رشد جنین، سلامت مادر و توصیههای تغذیهای دسترسی داشته باشید. این برنامه زمان آزمایشها و غربالگریهای ضروری دوران بارداری را به شما یادآوری میکند و با امکان ثبت و پایش وزن بارداری، میتوانید وضعیت خود را با نمودار استاندارد مقایسه نمایید. همچنین هر روز پیامهای مشاورهای متناسب با سن بارداری دریافت خواهید کرد که به شما کمک میکند دوران بارداری سالم و آگاهانهای را تجربه نمایید.
کمبود ید در دوران بارداری، میتوانند منجر به مشکلات جنینی مانند اختلالات تیروئیدی در نوزادان شوند. سیر حاوی ترکیباتی به نام آلیسین است که به عنوان یک آنتیاکسیدان و ضد التهاب طبیعی شناخته میشود. برخی مطالعات نشان دادهاند که مصرف سیر میتواند درصد LDL (کلسترول بد) را در بعضی افراد کاهش دهد. اگر شما در خانوادهای حضور دارید که سابقه بیماری قلبی یا چربی خون دارند میتوانید مصرف مداوم سیر را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. اگر شما دلایلی برای مصرف سیر در دوران بارداری دارید (مثلاً بالا بودن کلسترول خون)، حتماً با پزشک یا متخصص تغذیهای خود مشورت کنید. آنها میتوانند شما را راهنمایی کنند و میزان مناسب مصرف سیر را در برنامه غذاییتان مشخص کنند.
این گیاه معمولاً به صورت خام یا پخته در غذاهای روزانه استفاده میشود و در بعضی موارد به عنوان یک مکمل گیاهی نیز در نظر گرفته میشود. توصیه میشود در چنین دورههایی، از مصرف مواد غذایی که تاثیر و نتیجه آن بر بدن نامشخص است، بپرهیزید. سیر سیاه به طور کلی برای دستگاه گوارش مفید است، اما در برخی افراد که دستگاه گوارش حساسی دارند، ممکن است باعث نفخ، اسهال یا سوزش معده شود.
پره اکلامپسی یک عارضه بارداری است که می تواند بعد از هفته ۲۰ بارداری رخ دهد. در حال حاضر هیچ دستورالعمل رسمی برای میزان مصرف سیر ایمن در روز وجود ندارد – هم برای عموم و هم برای کسانی که باردار هستند. همانطور که گفته شد، اگر هیچ عوارض جانبی از افزودن این سبزی خوش طعم به رژیم غذایی خود را تجربه نمی کنید، احتمالاً ادامه این کار بی خطر است. به همین دلیل مهم است که قبل از افزودن مکمل های سیر به رژیم خود – مانند همه مکمل ها – با یک متخصص بهداشت مشورت کنید. اگر در مورد خواص درمانی سیر شنیده اید، ممکن است از خود بپرسید که آیا این سیر برای مادران باردار بی خطر است یا خیر. همان طور که اشاره شد شما میتوانید سیر را به صورت خام و تازه، سرخ شده، خشک و یا به صورت پوره مصرف کنید.
این ماده با داشتن ترکیبات فعال مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتیاکسیدانهای فراوان، به تحریک فرآیندهای چربیسوزی و افزایش فعالیت متابولیکی کمک میکند. سیر سیاه با بهبود عملکرد سلولها در استفاده از انرژی و کاهش ذخیره چربی در بدن، فرآیند کاهش وزن را تسهیل میکند. علاوه بر این، سیر سیاه با کاهش التهاب و مهار مسیرهای التهابی که در رشد تومورها نقش دارند، میتواند به عنوان یک عامل پیشگیرانه قوی عمل کند. این خاصیت به ویژه برای افرادی که در معرض عوامل خطرزا مانند آلودگی هوا، تغذیه نامناسب یا سابقه خانوادگی سرطان هستند، اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل، توصیه میشود این افراد قبل از اضافه کردن سیر سیاه به رژیم غذایی خود با متخصص زنان مشورت کنند. طبق تحقیقات موسسه ملی سرطان ایالات متحده (NCI)، خوردن سیر به طور منظم می تواند از شما در برابر اشکال خاصی از سرطان به خصوص سرطان روده بزرگ کمک کند.
محققان در یک مطالعه حیوانی تاثیر سیر خام و سیر سیاه را در موشهایی که از آسیب قلبی ناشی از ایسکمی (کاهش خونرسانی به قلب) رنج میبردند، مقایسه کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که سیر خام و سیر سیاه هر ۲ میتوانند خونرسانی به قلب را افزایش دهند و از آن در برابر آسیب محافظت کنند. پیشگیری از سرطانمطالعات نشان دادهاند که مصرف سیر، پیاز و تره فرنگی میتواند به کاهش خطر بروز سرطانهای دستگاه گوارش، بهویژه سرطان روده بزرگ، کمک کند. مادرانی که دیابت دارند باید درمورد مقدار مجاز مصرف سیر در بارداری با متخصص گفت و گو کنند. خستگی از ناراحتیهای شایع دوران بارداری است اما مصرف سیر میتواند در عین پیشگیری از آن از سرگیجه و تهوع هم پیشگیری کند.
یکی از واضحترین تاثیراتی که استفاه از سیر سیاه بر سیستم گردش خون انسان میگذارد، رقیقتر شدن خون است. رقیقتر شدن خون، میتواند افرادی که با اختلالات انعقادی درگیر هستند را با مشکلات جدی مواجه کند. از این رو میتوان اثر آن را بر خلاف تاثیر داروهای ضد انعقاد خون در نظر گرفت و این یعنی این ماده با داروهای ضد انعقاد خون تداخل دارد. یکی از ویژگیهای برجسته سیر، وجود آنتیاکسیدانها است که برای مقابله با سرطان بسیار موثر هستند. استفاده منظم از سیر به تنهایی یا به همراه پیاز میتواند به پیشگیری از سرطانهای مری و معده کمک کند.
اما گاهی اوقات در صورت مصرف زیاد نیز می توانند برای شما و کودک مشکل ایجاد کنند. بنابراین، قبل از برنامه ریزی برای استفاده از قرص های سیر، باید با پزشک خود مشورت کنید. مطالعات تحقیقاتی نشان می دهند که سیر به بهبود وزن نوزادان در هنگام تولد در نوزادانی که خطر کوچک بودن یا تولد زودرس دارند را کاهش می دهد. آزمایشات نشان داده اند که اضافه کردن عصاره سیر به سلول های جفت باعث تحریک رشد می شود. فعالیت آنزیمی که در دوران بارداری غیر طبیعی کاهش پیدا می کند، در صورت وجود سیر در رژیم غذایی بهبود پیدا می کند.
در این مقاله از مجله درمانکده درباره سیر سیاه و نحوه مصرف آن صحبت میکنیم. در دوران بارداری، تغذیه برای مادران از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ زنان باردار نگران وضعیت سلامتی خود و جنین شان هستند؛ به همین خاطر نگرانی های زیادی را در ارتباط با خوراکی های مصرفی شان دارند. سیر یکی از مواد مغذی و مقوی به حساب می آید که، در بین مردم اغلب دارای محبوبیت است. اما همانگونه که می دانید در دوران بارداری به علت شرایط خاص مادر، بدون شک باید تغییراتی در رژیم غذایی ایجاد شود. سیر یکی از سبزیجات محبوب در سراسر جهان است که به عنوان طعمدهندهای طبیعی در بسیاری از غذاها استفاده میشود. اما سیر فراتر از یک چاشنی ساده است و دارای خواص دارویی متنوعی میباشد.در این مقاله، به بررسی فواید و عوارض مصرف سیر در دوران بارداری میپردازیم و نکات احتیاطی لازم را بررسی خواهیم کرد.
فواید خوردن سیر در بارداری به مصرف تنها بصورت سیر خام، ختم نمیشود. ولی چون در دوران بارداری معده حساس است این مواد باعث آزار و ترش کردن و گاهی زخم در معده و افت فشار خون میشود. مصرف سیر ترشی در بارداری به نوبهی خود مشکلی ندارد اما به دلیل وجود سرکه، مصرف زیاد آن میتواند برای معدهی زن باردار مشکلاتی ایجاد کند. خوردن سیر در دوران بارداری میتواند احتمال بروز این عوارض را کاهش دهد.
این ترکیبات با خنثی کردن رادیکالهای آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو، از آسیب به DNA و جهشهای سلولی که عامل اصلی تشکیل تومورها هستند، جلوگیری میکنند. مطالعات نشان میدهند که مصرف سیر سیاه میتواند نه تنها سطح قند خون ناشتا را کاهش دهد، بلکه از نوسانات شدید قند خون پس از وعدههای غذایی نیز جلوگیری کند. این ویژگی به جلوگیری از عوارض دیابت مانند بیماریهای قلبی، مشکلات کلیوی و آسیبهای عصبی کمک میکند. مصرف کم سیر در بارداری ایجاد مشکل نمی کند اما زیاده روی در مصرف آن بدون شک بارداری را با مشکلاتی از قبیل خونریزی و مشکلات مربوط به معده روبرو خواهد کرد. مصرف سیر برای افرادی که فشار خون پایینی دارند توصیه نمی شود چرا که این گیاه فشار خون را پایین می آورد و این مساله ممکن است برای مادران باردار خطرساز باشد. سیر درمان موثری برای برخی مشکلات دوران بارداری از جمله فشار خون بالاست اما باید مراقب میزان سیر مصرفی در رژیم روزانه خود باشید.
خستگی یک مشکل شایع در دوران بارداری است اما با خوردن سیر میتوان اقدام به رفع این مشکل نمود. علاوه بر این، تحقیقات زیادی در مورد استفاده از مکمل های سیر در دوران بارداری انجام نشده است. یکی از محصولات موجود در سبد تولیدات این برند، محصولات مرتبط با شیردهی و نگهداری از کودک است.